כיורים

חשוב לדעת, המאמר לקריאה בלבד! המאמר יכול להכיל טעויות, הנהלת אתר אינה אחראית לתוכן המאמר.
מחוץ למטבח, אולי, יותר דברים עשירים בתכונות יותר מכביסה: זה לא רק לשטוף כלים, ירקות, פירות וידיים, אבל להפשיר מזון קפוא, ועכשיו אפילו להשליך אשפה במטבח. בחר עוזר רב פנים הזאת עם המגוון הנוכחי של עיצובים, וריאנטים, חומרים וגימורים דקורטיביים קלים. עם זאת, בעניין זה בוא לתת כיור עצה מודרכת שווה סגנון צירוף מקרים עם ריהוט מטבח, הנוחות שלה לקצב החיים שלך (תדירות של בישול, מספר ניפשות במשפחה), הרצון שלך יש פונקציות נוספות, מתקדמות יותר, וגם, כמובן, מחיר. אבל בכל מקרה ניקוי טוב צריך להיות עמיד לסביבות אגרסיביות (חומר ניקוי חומצה), טמפרטורה קיצונית ונזק מכאני (שבבים, סריטות). פני השטח שלו יש לשטוף בקלות מלכלוך, שומן, מלח ומים, לא להכהות או צהוב עם זמן.



אם עיצוב כיור (מספר הקערות, הנוכחות והמיקום של "כנף", את מיקומו של המיקסר) נקבעים על ידי הגודל ותכונות של המיקום המיועד של היחידה עם כיור במטבח, המראה שלה חומר וגימור דקורטיבי - בסגנון וכשרון לריהוט למטבח שלך.

צורתו של הכיור הן קערות בודדות או מרובות (בדרך כלל שתיים), עגול או מלבני. לשטוף קלאסי - מלבני עם כוס אחת. פעם זה היה ברזל יצוק ומצופה בשכבה של קרמיקה לבנה, שהפכו בסופו צהוב, סדוק ושבורה. עכשיו, כיורים אלה הפכו נדירים, עדיין ניתן למצוא אותם במטבח, אבל בחנויות כבר כמעט נעלמו.

כיור מלבני מסורתי עדיין בראש, אולי בגלל השימוש חסכוני ביותר של שטח שהוקצה עבורם. אבל עכשיו, הם צריכים שיהיו לי שתיים או אפילו יותר מכולות. זה שימושי בעת שטיפת כלים, להפשיר או ירקות כביסה. הוא האמין כי dvuhchashnye ניקוי היגייני, אבל עם מגוון גדול של חומרי ניקוי וחיטוי מודרניים יכול להיות שטיפה איכותית וכיור אחד. אז אם יש לכם מעט מקום במטבח, ניתן לנהל וכיור אחד.

עיצוב נוח כיורים עם מייבש מייבש, במיוחד אם היא קרובה לתנור. אז אתה יכול לשים על כנף שטף לא רק את הכלים, אבל חמה במחבת. חור כיור ציוד נוסף ניתן לציין כדי למנוע הצפת מים ונוכחותם או את היכולת להתקין במים ברז מסוננים.

להרים את גודל היחידה הוא עכשיו לא קשה, כמו יצרנים לייצר דגמים של משטחי רוחב סטנדרטיים וכיורים לגרז שולחנות גודל, אשר נקבעים לשקוע תקורה.

החומר הנפוץ ביותר ומעשי לכיורי מטבח היום הוא נירוסטה, סגסוגת של ניקל וכרום, המספקת חינוך בסרט מגן משטח מתכת. אבל בעת בחירת כיורים לקבוע את האיכות של הפלדה שממנו הוא עשוי, זה כמעט בלתי אפשרי, "המבחן" זמין רק הוא המגנטיות שלו: מגנט נירוסטה קרוב badged לא יימשך.



סינק "פלדה" קלה לניקוי, לא משנה עם מראה של פעם, אין שבבים או סדקים, זה יכול בקלות לעמוד בסביבות קשות וטמפרטורות גבוהות. כיורים אלה רק חסרון - הם שואגים של מים נופלים בהם. אבל חסרון זה כיום מתבטל בקלות: יש כיורים, מאובזרים במיוחד עם בולם קול (התקין ריפוד רך מיוחד מתחת לכיור).

כיורי פלדה תלוי בטכנולוגיה של חותמת או מרותך. חותמות עשויות מחתיכה אחת וחסרי תפרים (ביתרון העיקרי של כיורים כאלה). ובשל הקלות היחסית של כיורי ייצור חותם הם זולים יותר. יש כיורים אלה "אבל": עומק שלהם, ובכך הקיבולת מוגבלת לחמישה עשרה סנטימטרים. בנוסף, עובי הקיר בכיורים לחצו עשוי להיות לא אחיד, והכיפוף להיות די רזה - בהתאם, עמידות כביסה היא הוריד.



כביסה מרותכת, בניגוד להטבעה, יכולה להיות מכל עומק, כך שהכוס היא מרותכת אליהם באופן אישי לגיליון הבסיס. ולד אינו גלוי עקב שחיקה וליטוש, אבל בשוטף כזה, למרות האיכות הגבוהה של הריתוך, יש עדיין, לפחות, הסתברות היפותטי של זליגה (שעולה עם זמן). יתר על כן, יותר ניקוי מרותך חותם.

המשטח הפנימי של כיור נירוסטה יכול להיות zarkalno חלק או מצופים בדפוס חרוט. האפשרות השנייה היא עדיפה למי שלא רוצים להשלים עם סריטות על פני השטח של הכיור.



כיור נירוסטה הוא פרקטי, עמיד וקל לטיפול, אבל עדיין, איכשהו מונוטוני בברק המתכתי שלו. מטבח גורמה ובעיצוב פנים בצבע אז לפעמים רוצים להשלים ושטיפות צבע. בחוץ - ניקוי של חומרים קרמיים ומרוכבים.



כיורי קרמיקה יכולים להיות עשויים מחרסינה, פיינס. פורצלן יקר, אבל יש לו צפוף יותר ומבנה פחות נקבובי. כיורי קרמיקה עמידים לסביבות אגרסיביות, עמיד בטמפרטורות גבוהות, עמידות בפני סריטות. החסרון הוא שבריריות, משקלם וקשיחות (שני גורמים אלה לסבך את ההתקנה של כיורים). ייתכן שיש לי כיורי קרמיקה גימור דקורטיבי כמו ציורים, הם נראים פנים הרמוניים מאוד ומדינת רטרו, כגון כביסה עם עיטור כחול.

המצאה חדשה יחסית - כיור מורכב, הם עשויים מחומר המילוי (שבבי גרניט, חול קוורץ) וקלסר פולימרים (בדרך כלל אקריליק). בשל חצץ בצבע הטבעי או הצבע הוסיף כיור מרוכבים יש מגוון של צבעים. בנוסף לקישוט מיוחד, כיור מרוכבים קל לשמור, עמיד (עמיד בפני שחיקה והלם), לא מפחד מתקשורת האגרסיבית.

לשטיפה "ציוד" נוספת כוללת מטחנות אשפה מתהוות או dispouzery. מכשיר זה מותקן מתחת לכיור והוא מחובר למערכת הביוב. מסוקים לכמה דקות כדי להתמודד עם כמעט כל סוג של פסולת מזון (לטחון אפילו עצמות בשרניות קטנות), זה לא מומלץ לעבד אותם רק שקיות פלסטיק, חוטים ובדים.

אז, לקנות ולהתקין את יחידה עכשיו לא קשה, קשה יותר לבחור מתוך מגוון גדול של המודל הרצוי ו - אביזרים נוספים (מודול dispouzer לטיפול במים, ברז נוסף, וכו '), העיקר - כדי לעצור בזמן ולא להגזים ציוד.