שולחן קרמיקה תכונות

חשוב לדעת, המאמר לקריאה בלבד! המאמר יכול להכיל טעויות, הנהלת אתר אינה אחראית לתוכן המאמר.
יש כלי חרס היכולת לשלוף האנשים השליליים אנרגיה שלילית ולמלא את מה שהיא קיבלה במשך מאות רבות, אם לא אלף שנים, מהשמש, האוויר, מים, האדמה - ארבעה יסודות ואלמנטים.



מוצרי קרמיקה להשתמש רק כמצוין. כלים לבישול ניתן להשתמש בתנורי חשמל וגז. אבל מומלץ לשים כלי החרס בתנור מחומם מינימאלי ומחומם בהדרגה לטמפרטורת הבישול הרצויה.

מוצרי קרמיקה לא מומלצים לחשוף לשינויי טמפרטורה פתאומיים, כלומר מנות, שהם קפואים או בקירור מזון לא צריכים להיות ממוקמות ישירות מהמקרר בתנור חם.

כלי קרמיקה ניתן להשתמש בתנור מיקרוגל (למעט Dummies, סירי קפה, כדים). קנקני קפה, קומקומים, הם לפני יוצקים פנימה מים רותחים, כדי להיות בטוח לשטוף עם מים חמים ואסור בתכלית איסור לשים את המוצרים האלה על תנורים חשמליים או להבות פתוחות המשמשים להרתחת מחממי מים חשמליים כגון "הדוד", כמו גם כדי לחמם את התוכן במיקרוגל או בתנור חשמלי .

כלי קרמיקה יש לשטוף במים חמים באמצעות חומרי ניקוי לשטיפת כלים. אגרטלי טרקוטה הם רק לצבעים יבשים, מלאכותיים וקומפוזיציות.

האם אתה רוצה להדהים את החברים שלך, המשפחה או אורחי פינוקים טעימים, לא מבלה הרבה זמן במטבח? אז זה זמן לערוך היכרות עם מנות טרקוטה.

האוכל המבושל בסיר טרקוטה הוא שימושי מאוד לבריאות, ככלי מחימר אדום טהור אקולוגי, ללא כל תוספים, וכמו שאתה יודע, החימר האדום מסיר רעלים מהגוף ולרפא מחלות רבות. מבושל בצלחת סיר רוכש טעם וארומה מיוחדים.

בסיר טרקוטה יכול לבשל בשר, דגים, ירקות ואופים מוצרים קולינריים מבלי להוסיף שומן. טכנולוגיית מזון היא פשוטה ולא דורשת ידע מיוחד.

בכל פעם לפני השימוש את המכסה וקערת 10 דקות טבולה במכל מים קר. מזון מבושל לשים בקערה, מכסה בחוזקה ומניחים בתנור, מחמם בהדרגה לבשל ב225-250 C ° 35-55 דקות. המנה סיימה להסיר מתנור ומגיש.

כדי חרס טרקוטה שירת לך רב, עליך לעשות שלושה דברים: אף פעם לא לשים על אש פתוחה; להכנת כל מנה שלא לשים את הכלים ישירות בתנור חם; יש לשטוף במים חמים עם כמות קטנה של חומר ניקוי.

סיר ששל פו הדוב הוא קרמיקה - אין ספק. בהרבה כלים מקרמיקה פשוטה של ​​תכונות שימושיות, שנשללות מהם הפורצלן, חימר או קריסטל. מבנה קרמיקה הוא כזה שהוא סופג לחות ראשונה ולאחר מכן משחרר אותו. שולחן קרמיקה עצמו יכול לווסת את הטמפרטורה ולחות. ועושה את זה תרמוס לא גרוע מכך. אז, המיץ שנותר בכד חרס, להישאר רגוע גם בשמש, וקפה או תה בקומקום קרמי יהיה חם לכמה שעות.

בכל מקרה, שולחן קרמיקה הוא מושלם לאחסון מזון. לכן קרמיקה במשך מאות שנים הייתה פופולרית בכפרים. חלב בכד יכל לעמוד ולא לשקוע בעצבות שלושה או ארבעה ימים, וריבות וחמוצים מאוחסנות בGlechikov קרמיקה בלי כובעים כמעט שנה ולא מעופשת. אם קמח מילוי או דגנים בסיר קרמיקה, באגים בהם zavedutsya. בנוסף, סיר הקרמיקה יכול בהחלט להחליף את המחבת. פורצלן וכלי חרס פרץ תנור, אבל הקרמיקה רק להיות חזק יותר. רע אחד - הקרמיקה לספוג שומן במהירות בגלל מה שהם קשים מאוד לשטוף. נטול זה חסרון, שולחן הקרמיקה בלבד, אשר היה מצופה בזיגוג עופרת. עם זאת, להבדיל מעופרת רגילה זיגוג על העין בלתי אפשרית.